EBRE'SPORT‎ > ‎

Desembre 2011


CRÒNICA DE DESEMBRE

Aquest mes de desembre he realitzat: de runing 154’ 8 km, de bike 88 km, spinning 5h, de natació 7300m i de gimnàs 3h.

Al primer cop de vista respecte el mes passat s’observa que el kilometratge de bici, les hores spinning i els metres de natació han disminuit. Però al mateix temps el kilometratge de running quasi bé s’ha multiplicat per 2. He començat a realitzar sortides llargues de 1 hora i mitja i de 2 hores.
Per tant , ara he de mantenir el running i augmentar el número de kilòmetres de bici i tornar a realitzar els metres de natació que feia abans. També utilitzaré la natació per a realitzar descans actiu de les altres disciplines.

En quan a la problemàtica de les rampes, em vaig comprar un complex específic i quan calculo que una sessió d’entrenaments serà dura i pot haver possibilitats que sorgeixen,  doncs me’l prenc i fins al dia ha donar resultat.

Des de feia uns 2 mesos estava buscant pertànyer a un club o que hi hagues algun sponsor interesat, doncs finalment m’he decidit pel club “C.E. WHERE IS THE LIMIT?”. És un club que no fa paga cap quota de soci, realitza un regal de benvinguda i té una atenció molt bona vers al seus membres i aplica descomptes ( et deixa la roba a preu de cos) la roba de qualitat (marca Buff) dels seus membres. Fins al dia 31/01/2011, sent un club de nova creació tenia 230 socis, crec que serà un club que prometrà.where is the limit

Comments