EBRE'SPORT‎ > ‎

Juliol 2011

ARA SÍ, TORNARÉ A SER JO, A LA LLUITA!!!
Per situacions laborals/professionals, he tingut d'estar fora de la meva terra durant un temps, per al meu gust massa i tot, durant 9 mesos. Però el que tenia que fer, ja esta fet i amb èxit, que més es pot demanar?. Quan inverteixes el temps, diners i esforços tan teus com de la teva família (pel seu recolzament i comprensió) i al final assoleixes el teu projecte que tan desitjaves, tens una sensació de benestar que t'envaeix fa que tinguis un somriure permanent i fins i tot la teva mirada radia felicitat.
Doncs una vegada complerta aquesta etapa ara podré dedicar a  la meva família, estudis (a poc a poc)i a fer esport. Durant aquest període l'activitat física havia passat a un segon terme, però no ha sigut de tot un oblit ja que he participat a alguna cursa de muntanya (patint molt)i fins i tot vaig fer la Marató de Barcelona, però ni els volums ni les intensitats dels entrenaments eren els que jo desitjats per assolir els meus objectius.
Però ara tot serà com abans, fins i tot puc dir que millor i tot, amb la  sensació de que ara ho tinc tot fet i sols queda gaudir de tot l'esforç invertit.
Salut i cames, ens veurem per aquestes serres!!!
Comments