EBRE'SPORT‎ > ‎

Maig 2010

MARXA SENDERISTA ESPANTARUCS
Aquesta serà la propera prova que realitzaré, que tindrà el dia 8 de maig de 2010 a la població de Gandesa. La prova disposa de dos recorreguts un de curt de 16'6km amb un desnivell acumulat de 850m d'ascensió i 856m de descens i el recorregut llarg de 32'9km i amb un desnivell de pujada de 1533m i de baixada de 1558m.
Fins ara solament he realitzat marxes de curta distancia, de uns 16 km però vull aprofitar aquesta en endinsar-me en el món de la llarga distància i per a servir com entrenament per a la Travessia Fredes-Paüls que es realitzarà el dia 26 de juny de 2010.


EXPERIÈNCIA I SENSACIONS EN EL DESENVOLUPAMENT DE LA PROVA:
El centre excursionista de Gandesa és un grup que oficialment és molt recent, per tal els manquen promotors, esponsors, padrins,... encara que de socis són 180 han tingut una gran acceptació.això ha fet que molts de detalls que donen un atractiu més comercial, més populista hagin segut inferiors però en contra això ha segut subsanat per la seva emoció, les ganes de treballar i de tira endavant un projecte.
En la marxa m'he perdut 3 vegades i he acabat fent 4 kilòmetres de més, si no en tenia prou en 33 fes-ne 37, aquest error crec que ha segut una manca d'atenció per part meva i al mateix temps que quan s'anava en pista es baixava la periodicitat de les indicacions. Les indicacions per la senda estaven molt ben indicades.
En tots els habituallaments hi havia tant líquid com de sòlid(la qual cosa s'agraeix) ja que així sempre pots recuperar forces, el handicap en aquest apartat es que al dibuix del perfil els haguessin pogut ubicar, així els participants haguessin tingut una idea de la seva ubicació, el participant havia de fer el càlcul que estaven ubicats entre 4-5km, però no h o sabia certament.
El dolor de cames de la carrera hem va durat fins a tres dies després de la prova
 
Comments