EBRE'SPORT‎ > ‎

Novembre 2011

27/11/11 TROBADA DE  BTT A XERTA

És una trobada que es realitza cada any amb el propòsit de passa un matí amb un bon ambient i senzi per a passar-ho bé.
El preu de la inscripció era 12 € anticipada (fins a 2 dies abans de la trobada) i el mateix dia s'havia de pagar 20 €, per tant interessa fer-la anticipadament, s'ha fet d'aquesta manera per a tenir una previsió el màxim real possible de la gent que assistiria a la trobada.
Quan vaig anar a fer la inscripció anticipada vaig preguntar a un dels organitzadors sobre com era el recorregut va dir-me que era un recorregut  que millor si disposaves d'una bicicleta de  doble suspensió i que s'aniria tranquil. Jo li vaig preguntar sobre el desnivell, ell va dir res de l'altre món i li pregunto s'arribarà als 1000 m de desnivell positiu i hem diu que no ho sabia però que no.
El dia de la trobada, érem uns 100 participants, molts amb bicicletes de doble suspensió i fins i tot ni havien de descens, es veia clar que era un dia que la gent s'aniria a passar-ho bé.
De regal inicial ens van donar una braga (tipus buff), un regalet interessant i útil (ja que jo me'n volia comprar un, doncs regalat, perfecte!!!).
Durant el recorregut i va haver moments gent de l'organització que van esperar a la majoria dels participants per a realitzar  reagrupaments, van haver dos habillituaments uns de més normal i l'altre més complet amb: salsitxes, baldanes, cafès..., ben complit ! (van fer d'aquest tipus perquè al final ja no n'hi hauria cap). Durant aquest segon habillituament es realitza també un sorteig que es regalen diferents accessoris per  a la pràctica esportiva.
 El recorregut molt interessant i atractiu, principalment per a la gent més intrèpida i que li agraden les senderes. En quan a les baixades n'hi havien de molt pronunciades i tècniques, si es disposa d'una bicicleta de doble suspensió és una dia per a treure-la. Al final van sortir al meu gps 25 km  i 980 m de desnivell positiu.
Quan estava realitzant la prova hi van haver unes pujades, de fins un 22%, pendent que considero que per la meva forma física una mica dures, però superables. Les sensacions durant la prova molt bé m'anava adaptant-me al trajecte sense tenir la sensació de cansament. Després d'unes hores de realitzar la prova i sense cap migdiada, tinc una sensació de cames carregades, però demà més entrenament i millor!!!.
 BUSCANT UN CLUB I/O SPONSOR


Des de principis de Novembre estic buscant un club que doni suport als seus socis, proporcionar-los ajuts alhora de participar a les curses.

La majoria dels corredors populars, grup a on considero que pertanyo, som gent que tenim un treball, tenim les nostres despeses i les nostres aficions i considero que alhora de la pràctica de les nostres aficions no hauria de suposar una despesa més a l'economia familiar.

Un corredor popular per la pràctica de l'esport necessita un material tecnològic (gps, pulsòmetres...), material de la pràctica esportiva (material de ciclisme, de córrer, natació, bicicleta de ciclisme, btt...), moltes vegades quota de soci del club, quota del gimnàs, llicència federativa, preu de inscripció de les curses... tot això sumant un import que alhora de comptabilitzar l'economia familiar s'ha de tenir en compte.

Sóc conscient que per a poder-se mantenir un club també es necessària l'entrada de diners, però des del meu punt de vista es la junta directiva del club l'encarregada de buscar sponsors  i les fonts per a l'entrada de diners, no solament a traves de les quotes dels seus socis ja que d'aquesta manera el club passa a ser una despesa més de l'economia familiar i si aquesta s'ha de reajustar serà una de les primeres mesures a retallar.

Quasi bé he estat un any (del Setembre de 2010 fins a mitjans del mes de juliol)  sense pràctica intensiva de l'esport, per situacions laborals/professionals, aquest any passat solament vaig participar a dues curses de muntanya i a la Marató de Barcelona. Però  des de mitjans del mes de Juliol de 2011 fins a al dia d'avui porto realitzats: de córrer 304'6 km, de bicicleta 937'5km, de natació 27.000 m, d'spining 22 hores.
Considerant que venia de un mes de descans total crec que per anar començant esta prou be. A més a més a partir d'ara  no hauria de sorgir cap imprevist per a que hagués de baixar la meva pràctica esportiva, per tant ha d'anar a més i millor.

Per a l'any al 2012 la meva temporada, estarà composada per les següents curses: a l'Abril Delta Run (etapa dels 43 km), Marxa de muntanya Espantarrucs (37 km), Travessia Fredes-Paüls (50 km), el Doble Triatló Olímpic de les Terres de l'Ebre, Marxa Quebrantahuesos, alguna etapa de la Cursa del Llop, Pedals de Foc i  totes les curses de muntanya que pugui participar del Circuit de les Terres de l'Ebre i les curses de btt que es realitzin a les Terres de l'Ebre, aquest és el plantejament que tinc per a la propera temporada,, però sóc conscient que si hagués de pertànyer algun club o vendre alguna imatge possiblement s'hauria de replantejar.

La meva idea idea per a ser membre de un club o de tenir un sponsor es poder aconseguir una ajuda per a ser més fàcil i més amena la pràctica de la meva afició que no es altra que fer esport. D'aquesta manera ens beneficiem ambdues parts, jo divulgo la imatge i l'altra part m'ajuda a realitza el que jo vull fer.

Per a l'any proper any, em federaré a la Federació de Muntanya, aquesta tinc temps per a realitzar-la per fins al Gener, període de temps que estaré esperant fins a realitzar-la ja que en aquesta has de posar al club al qual pertanys o independent.

Actualment disposo de diferents canals per divular la informació: bloc present, facebook i  twitter, tant per a divulgar tota la informació meva: dels entrenaments, experiència de la cursa, com també divulgar la informació del club o del/s sponsor/s.

Vaig enviar diversos correus electrònics a diferents clubs que tenia coneixement i cadascú em va enviar les condicions drets/obligacions per a ser membre d'ell. Com he dit fins al mes de Desembre donaré de temps per a rebre ofertes, a partir de llavors decidiré si ser algun club o ser independent.
CRÒNICA DEL MES DE NOVEMBRE


Aquest mes de novembre he realitzat: de carrera 88’ 2 km, de bicicleta 107 km, de spinning 10h 30 min, de natació 12800 m  i de gimnàs 6h 30 min.


Amb comparació del més d’Octubre he augmentat el nombre kilòmetres de carrera, les hores de gimnàs i les de spining i les altres activitats més o  menys les he mantingut.
M’hagués agradat poder augmentar encara més el número de kilòmetres de carrera i de bicicleta però la meteorologia no m’ho va permetre i conseqüentment els he fet, dintre de  les possibilitats, dins del gimnàs i  augmentant així també el número de  sessions de spinning per tal compensar la manca de la pràctica de la bicicleta (per causes de pluja).

Les rampes dintre del medi aquàtic encara en tinc, espero que a mesura que el meu cos s’adapti als entrenaments aquestes vagin  desapareixen.
Per a les sessions futures, de natació, començaré a ser més acurat amb la tècnica, realitzant algunes gravacions de vídeo, per així analitzar les coses a millorar.

Aquest mes també he pogut comprovar que els entrenaments comencen ja ha donar el seu fruït ja que la distància del 7 km he baixat 3 minuts en recorre-la. Igualment he baixat 3 minuts amb la distància dels 11 kilòmetres .
Aquest mes ( de novembre ) vaig participar a la Trobada de Btt que es va realitzar a Xerta, doncs no em puc queixar de les sensacions durant la prova ja que van ser molt positives, tenint el compte que no duia cap entrenament de costes i encara no he començat a realitzar un número de kilòmetres acceptables amb la bicicleta, únicament que vaig tenir un principi de rampell, a una costa dura ( sobre el 20%) al quadríceps, sense acabar d’esdevenir una rampa, el dolor d’aquest em va durar fins a 2 dies després de la prova.

Un altre tema que tinc pendent és la pèrdua de pes, actualment estic en 79’5 kg, una mica massa pesat per a la pràctica del running i fins que no assoleixi un pes adequat i òptim no podré menjar adequadament per a cobrir les mancances. Aquest fet fa que sempre vagi amb dèficit i que no em recuperi adequadament, possiblement podria també estar lligat amb problema amb les rampes (manca d’alimentació i una recuperació  no  adequada). Per tant és un tema que també m’hi he de posat per tenir una progressió adequada.
Comments